Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Наступного року на Прикарпатті планують відремонтувати 150 км доріг державного значення

Переглядів: 518

Будівельно-ремонтний сезон на дорогах державного значення Прикарпаття підходить до завершення. На сьогодні обсяги виконаних робіт складають 86%. Загальна кількість освоєних коштів – 1 400,1 млн грн.

Про це сьогодні під час онлайн-наради під керівництвом в.о. голови обласної державної адміністрації Марії Савки розповів начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак, повідомляє пресслужба ОДА.

За його словами, цьогоріч на Прикарпатті вдвічі збільшено обсяги проведення ремонтно-будівельних робіт на автошляхах державного значення у порівнянні з минулим роком. Зокрема, здійснено роботи щодо влаштування верхнього шару асфальтного покриття на 116 кілометрах, що складає 104%. Також завершено будівництво мостового переходу протяжністю 241 погонний метр на автомобільній дорозі Т-09-10 Бурштин-Калуш.

Василь Буджак зазначив, що наступного року планується завершення будівельно-ремонтних робіт на всіх ділянках доріг державного значення, – а це майже 150 кілометрів. Окрім того, на деяких автомагістралях здійснюватиметься реконструкція доріг шляхом збільшення кількості проїзних смуг.

Що ж до доріг місцевого значення, то слід зазначити, що роботи завершені на 48 об’єктах. Загальна сума освоєних коштів становить 423408,486 гривень.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття дороги ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: