Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Один загиблий, четверо травмованих. Водій, який скоїв ДТП на Надвірнянщині, був п’яний (ФОТО)

Переглядів: 1184

Аварія зі смертельним наслідком трапилися у смт Делятин Надвірнянського району.

У неділю, 7 жовтня, о 23.50 у смт Делятин  20-річний водій, місцевий мешканець, рухаючись автомобілем «Fiat Punto» по заокругленій ділянці дороги сполученням «Мукачево – Львів», не справився з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом «MERCEDES-BENZ 313 CDI» під керуванням 48-річного жителя Яремчанщини. Молодик, який керував автівкою, був у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Внаслідок аварії 21-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а четверо травмованих пасажирів цього ж автомобіля доставили у Надвірнянську ЦРЛ.

Водія автомобіля поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом міри запобіжного заходу.

На водія також склали протокол за ст.130 КУпАП та розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ДТП водій алкоголь

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: