Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Осінній призов до війська Прикарпаття уже виконало на 43%

Переглядів: 1001

Івано-Франківська обласна призовна комісія провела чергове засідання.

За інформацією обласного військового комісаріату, до лав Збройних сил України та інших військових формувань вже відправлено 223 чоловіки, тобто 42,8% від планового завдання, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

До Збройних сил України  призвано 52,6% від планового завдання, з них у Сухопутні війська – 36,8%; у частини центрального підпорядкування – 53,3%; у Повітряні сили – 60,7%; у  Військово-Морські сили  та Сили спеціальних операцій – 100% від плану.

До Національної гвардії України відправили 47,7% від планового завдання.

Хороших показників щодо призову досягли Коломийський ОМВК, Богородчанський РВК, Тлумацький РВК, Івано-Франківський МВК, Надвірнянський РВК, Тисменицький РВК.

Відправка впродовж жовтня у війська ще кількох команд  дасть змогу виконати більш ніж половину встановленого завдання на призов.

Про хід призову, показники комплектування команд молодим поповненням та про роботу призовних комісій звітувалися голови призовних комісій Галицької, Долинської, Рогатинської, Городенківської, Снятинської та Тлумацької райдержадміністрацій, міст Болехова, Бурштина та Більшівцівської об’єднаної територіальної громади і відповідні військові комісари.

Представники районів запевнили членів обласної призовної комісії, що планові завдання з призову будуть виконані  ними у встановлені терміни.

Голова обласної призовної комісії Ігор Пасічняк наголосив присутнім на необхідності активнішого залучення до заходів з призову представників об’єднаних територіальних громад, висловив сподівання, що спільна узгоджена робота  призовних комісій, державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, Національної поліції в області, медичних закладів стане запорукою успіху осіннього призову і дозволить вчасно, як завжди,  виконати планове завдання.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття призов виконання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: