Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські розпочали кримінальні провадження за фактом порушення правил карантину розважальним закладом і рестораном

Переглядів: 843

7 листопада о 23:50 в Івано-Франківську поліцейські виявили розважальний заклад, який, порушуючи карантинні обмеження щодо заборони роботи після 22-ї години,  продовжував працювати. Крім того, у приміщенні перебували відвідувачів, їх обслуговував персонал закладу. 

Раніше на посадову особу цього закладу уже складалися адміністративні матеріали за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляє поліція області.

8 листопада близько 23:30 працівники мобільної групи Тисменицького відділу поліції виявили  ресторанно-готельний комплекс, який здійснював свою діяльність після 22-ї години та обслуговував клієнтів.

Щодо посадових осіб відповідних закладів розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

За минулі вихідні правоохоронці перевірили 885 об’єктів. За порушення вимог ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення на посадових осіб закладів складено 26 адміністративних протоколів. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 170 тисяч гривень.

Поліцейські превентивного блоку постійно перевіряють розважальні заклади, торгові центри, магазини, установи харчування, перевізників та інших суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних обмежень.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську та області створені мобільні групи для моніторингу дотримання карантину. Щодобово поліцейські здійснюють перевірки розважальних закладів і представників ресторанного бізнесу щодо дотримання встановлених протиепідемічних заходів.

Разом з тим громадян закликають не порушувати карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: