Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція розшукала чоловіка, який через ревнощі завдав ножові поранення франківцю

Переглядів: 892

Слідчі з’ясовують причини та обставини конфлікту між двома чоловіками, у результаті якого один з його учасників отримав ножові поранення.

В Івано-Франківський відділ поліції 10 листопада близько 21:06 надійшло повідомлення від медиків про те, що у лікувальний заклад госпіталізували чоловіка, у якого діагностували проникаюче ножове поранення органів живота та непроникаюче ножове поранення лівої половини грудної клітки, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

В ході з’ясування всіх обставин події, правоохоронці встановили, що ножове поранення 44-річному франківцю завдав 35-річний місцевий мешканець на грунті ревнощів до колишньої подруги. Затриманий наніс ножове поранення чоловікові під під’їздом одної з багатоповерхівок міста. Після чого правопорушник з місця події втік, але вже через добу правоохоронці розшукали його.

Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато слідство. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Нападнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: