Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція розшукали прикарпатку з підозрою коронавірусу, яка втекла з Київської лікарні

Переглядів: 634

До обласної лікарні примусово шпиталізували 39-річну мешканку Коломийщини, яка перебувала на заробітках у Бельгії.

23 березня  жінка літаком повернулась з Брюсселю. По прибутті в Україну у неї  виявили підвищену температуру, під час проведення швидкого тесту на COVID-19 було отримано позитивний результат, повідомляє Дzеркало МеDіа.

Того ж дня каретою швидкої медичної допомоги жінку шпиталізували в Олександрівську клінічну лікарню м. Києва, де провели аналіз швидким тестом на COVID-19, результат негативний.

Вночі на 24 березня пацієнтку перевели в Київську лікарню №4, о 1:00 зробили  аналіз швидким тестом, результат негативний. Об 11:00 повторно зробили аналіз швидким тестом – результат позитивний. Виставлений діагноз: Підозра на інфікування COVID-19.

24 березня по обіді  пацієнтка з невідомих причин вирішила покинути лікувальний заклад і, ймовірно, планувала повернутися  додому на Коломийщину. На дзвінки  не відповідала, на контакт з лікарями не виходила.

Правоохоронці провели необхідні заходи та затримали жінку разом з її чоловіком (який, найімовірніше, зустрічав її) на трасі біля Раківчика. Обох – і жінку, і чоловіка – шпиталізували в обласну інфекційну лікарню.

Наразі встановлюються методи пересування жінки з Києва на Коломийщину.

Нагадаємо, що мешканців Коломийської ОТГ, які приїхали з-за кордону, закликали повідомляти про це сімейних лікарів та дотримуватись двотижневої самоізоляції.

Фото ілюстративне.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Заробітчанка коронавірус лікарня Київ втеча

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: