Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція встановили підозрюваного, який причетний до вибуху автомобіля в Крихівцях (ФОТО)

Переглядів: 403

Подія сталася в приміському селі неподалік Івано-Франківська, де через вибух пошкоджено транспортний засіб. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження і встановила підозрюваного, який, найімовірніше, причетний до вибуху та внаслідок нього отримав тілесні ушкодження.

17 січня о 01:55 до поліції надійшло повідомлення, що в Крихівцях вибухнув автомобіль. На місце негайно прибули патрульні, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, оперативники та спеціалісти-вибухотехніки, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

Попередньо правоохоронці встановили, що невідома особа із застосуванням вибухового пристрою невстановленого зразка здійснила пошкодження автомобіля BMW X5. Внаслідок вибуху пошкоджено передню частину автомобіля. З місця події всі речові докази слідчі вилучили і направили на експертизу.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. Встановлюються всі обставини події.

 

Схожі матеріали за тегами: Крихівці авто вибух підозрюваний травма

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: