Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала прикарпатця, який втретє викрав автомобіль (ФОТО)

Переглядів: 459

Поліцейські Івано-Франківщини оперативно розшукали та затримали чоловіка, який незаконно заволодів транспортним засобом повторно. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до восьми років.

Днями до поліцейських Верховинщини надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем у селі Яблуниця. На місце події негайно виїхали правоохоронці. Вони з’ясували, що автомобіль Volkswagen Golf викрали в обідню пору з присадибної ділянки 22-річного потерпілого та знайшли неподалік місця вчинення злочину з пошкодженнями.

Поліцейські опитали очевидців і "за гарячими слідами" встановили, що до злочину причетний 24-річний мешканець району. Останній проник до будинку потерпілого, викрав ключі від транспортного засобу і незаконно заволодів автомобілем. Дорогою зловмисник пошкодив колесо, тому автомобіль покинув, а сам утік.

Поліцейські впродовж години розшукали зловмисника у сусідньому селі на АЗС - він був напідпитку. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру за вчинення злочину за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловік раніше уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів і в жовтні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатець авто викрадення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: