Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримали «гастролерів», які обкрадали помешкання прикарпатців (ФОТО)

Переглядів: 727

Працівники управління карного розшуку спільно з оперативниками Снятинського та Коломийських відділів поліції  за «гарячими слідами» затримали «гастролерів», яких підозрюють у вчиненні крадіжок на Івано-Франківщині.

7 вересня до Снятинського відділення поліції надійшло повідомлення від 78-річної мешканки району. Жінка розповіла, що невідомі особи проникли до її житлового будинку,  звідки поцупили 47000 гривень, 415 Євро та  200 доларів США, які знаходились в серванті, повідомляє поліція області.

На місце події негайно виїхали працівники  управління карного розшуку та слідчо-оперативна група. За декілька годин у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та розшукали підозрюваних у вчиненні злочину, аж у Чернівецькій області, коли останні заселилися до готелю.

Зловмисниками виявились  мешканці Чернівецької області віком 32, 34, 40 та 80 років. Молодший чоловік та жінка уже були раніше судимі за вчинення майнових злочинів.

У ході слідчих дій поліцейські встановили причетність зловмисників до вчинення ще однієї крадіжки з помешкання 80-річного мешканця Коломийського району, яка трапилася 21 серпня.

Зловмисники проникли до будинку потерпілого, звідки викрали 1000 доларів та 13000 гривень, які знаходились під матрацом в спальні.

40-річну жінку, яка й викрадала гроші, поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Щодо її спільників вирішується питання про повідомлення  підозри.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження  за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття гастролери крадіжки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: