Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Понад сім тисяч прикарпатців отримають компенсацію зарплати через карантин

Переглядів: 790

До Івано-Франківської обласної служби зайнятості звернулися та подали документи на отримання допомоги по частковому безробіттю в період карантину 1092 підприємства малого і середнього бізнесу.

Станом на 17 червня робоча група Івано-Франківського обласного центру зайнятості прийняла 1065 позитивних рішень, відповідно до яких отримати компенсацію зарплати зможе 7366 найманих працівників, пише Фіртка.

Також на даний час розглянуто та прийнято позитивних рішень для 630 фізичних осіб-підприємців.

Відповідно до укладених договорів вже профінансовано 24 млн 872 тис. грн для виплати допомоги по частковому безробіттю працівникам.

Івано-Франківська обласна служба зайнятості нагадує, що допомога надається роботодавцям, які зупинили чи скоротили свою діяльність у зв’язку з карантином: суб’єктам малого та середнього бізнесу, які мають найманих працівників; приватним підприємцям, які мають/чи не мають найманих працівників.

Для того, щоб отримати допомогу, треба звернутися до центру зайнятості за місцем сплати єдиного внеску упродовж 90 днів з моменту зупинення чи скорочення діяльності та подати необхідний пакет документів.

Обов’язковою умовою для оформлення допомоги є сплата ЄВ за 6 місяців, які передували зупиненню чи скороченню діяльності.

Допомога по частковому безробіттю не оподатковується.

Допомога надається на період зупинення чи скорочення діяльності впродовж 30 календарних днів після завершення карантину.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: