Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Попередження. У курятині з Польщі виявили сальмонелу

Переглядів: 384

У заморожених курячих ніжках, що експортувалися з Республіки Польща до країн-членів ЄС, спеціалісти Держпродспоживслужби виявили сальмонелу.

Про це повідомили у Держпродспоживслужбі Івано-Франківської області, інформує «Калуш ФМ».

Заморожені курячі ніжки переробляли на м'ясо механічного обвалювання (виробник: Cedrob S.A., Ciechanów; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Plonsk), а після цього їх надіслали в Україну. М'ясо отримало підприємство у Дніпрі.

Держпродспоживслужба Прикарпаття просить операторів ринку вилучити курячі ніжки з виробництва та обігу, адже встановлено, що воно може спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, а також у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

«Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до районних, міських управлінь, відділів Головного управління», – закликає Держпродспоживслужба.

 

Схожі матеріали за тегами: Курятина Польща сальмонела

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: