Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Постраждалі від вибуху в Карпатах зробили подарунок обласній лікарні (ФОТО)

Переглядів: 385

Кілька молодих жителів Івано-Франківщини, які постраждали від вибуху в горах, успішно пройшли лікування в обласній лікарні.

«Усіх п’ятьох пацієнтів, які проходили лікування в опіковому відділенні, вже виписали. Зараз вони на санаторній реабілітації на Вінниччині, звідки надіслали нам тепле прогулянкове осіннє фото. Вболіваємо за їхнє якнайшвидше цілковите одужання, а ще дякуємо за подарунок», – кажуть в ОКЛ.

Відтепер в обласному опіковому відділенні є ще один стаціонарний апарат для вакуумної терапії ран, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «ГК».

«Попереду в нас тривала реабілітація, але завдяки лікарям та з Божою допомогою із найважчого ми вийшли, – каже одна з пацієнток Лідія. – А ще побачили наскільки дієвими є процедури з допомогою обладнання, негативний тиск якого виводить бруд із ран та прискорює очищення організму. Тож ми подумали, що лікарям буде підмога в їхній роботі, а іншим людям шанс на оздоровлення. Така наша невеличка вдячність лікарні за опіку».

Завідувач Костянтин Кіршак разом з колективом відділення дякують також своїм пацієнтам за оптимістичне налаштування, попри чималі труднощі та біль. Адже позитив хворого – це неабияка допомога медикам, і це завжди пришвидшує процес одужання.

 

Схожі матеріали за тегами: ОКЛ подарунок постраждалі вибух Карпати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: