Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Працівник автомийки викрав автомобіль, щоб поїхати до дівчини (ФОТО)

Переглядів: 578

Співробітники Надвірнянського відділу у співпраці з працівниками Снятинського відділення  поліції оперативно розшукали та затримали чоловіка, який незаконно заволодів транспортним засобом.

5 грудня 38-річна мешканка Надвірнянського району повідомила в поліцію, що невідома особа викрала її автомобіль «Volkswagen Passat B8», який вона залишила у боксі на автомийці, а ключі віддала працівнику. Жінка повернулася забрати автомобіль, але не виявила його, працівник був відсутній теж, повідомляє поліція області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. На розшук транспортного засобу одразу орієнтували наряди груп реагування патрульної поліції Надвірнянського та сусідніх районів,  опрацьовувалися можливі напрямки руху транспортного засобу. Під час здійснення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили крадія. Ним виявився 24-річний мешканець Снятинського району, працівник автомийки. 

Невдовзі у селі Заболотів працівники групи  реагуваня патрульної поліції Снятинського відділу помітили та зупинили зловмисника.

У скоєнному останній зізнався та пояснив, що поцупив транспортний засіб, щоб поїхати до дівчини у сусідній район. Дорогою він потрапив у ДТП, де автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.3 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від восьми до дванадцяти  років.

Схожі матеріали за тегами: Франківщина автомийка авто крадіжка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: