Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатців просять не ігнорувати сирени, бо в окупантів старі й неточні ракети

Переглядів: 714

Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук укотре закликала прикарпатців не ігнорувати сигнали тривоги.

За словами очільниці області, у російських окупантів застарілі й неточні ракети, тому удар може бути нанесено будь-де і будь-коли, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на відеозвернення Світлани Онищук у соцмережі Facebook.

«Ворог перейшов до тактики масових ракетних ударів, використовуючи при цьому ракети радянського виробництва, зокрема Х-22, які летять з гіперзвуковою швидкістю – до чотирьох тисяч кілометрів на годину. Вони мають бойову частину масою близько однієї тонни. Саме такими ракетами фашисти знищили торговий центр у Кременчуку. При цьому, ці ракети є застарілі й неточні. Кругове ймовірне відхилення від точки прицілювання може складати від одного до п’яти кілометрів. Ворог підступно намагається знищити не тільки військову, а й цивільну інфраструктуру», – каже Світлана Онищук.

Тому, підкреслює голова ОВА, до сигналів повітряної тривоги потрібно відноситися із повною серйозністю та відповідальністю. Керівникам державного та приватного секторів неухильно забезпечувати вимоги безпеки, не допускати будь-якого масового скупчення людей під час повітряної тривоги. Будьмо пильними. Перемога скоро.

Схожі матеріали за тегами: сирени укриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: