Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпаття отримало чергову партію медичної допомоги для боротьби з COVID-2019

Переглядів: 984

Сьогодні, 30 березня, на Івано-Франківщину надійшла третя партія медичного вантажу для боротьби із небезпечною коронавірусною інфекцією - засоби медичної допомоги та індивідуального захисту.

Про це повідомив т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів, який особисто оглянув надану для області допомогу. Інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

«Прикарпаття вже отримало партію із засобами захисту, вкрай необхідними під час боротьби з COVID-2019, - розповів Віталій Федорів. – Наразі це вже третій вантаж допомоги, який рівноцінно буде розподілений між тими закладами охорони здоров’я області, які займаються лікування хворих на коронавірусну інфекцію».

За словами керівника Івано-Франківщини, медичні засоби, - а це тонометри клінічні, трубки ендотрахельні, фільтри вірусо-бактеріальні одноразового використання, медичні респіратори, маски трьох видів, костюми біозахисту та оглядові рукавиці, - будуть передані у 10 закладів медичної сфери області, зокрема, обласну інфекційну клінічну лікарню, обласний фтизіопульмонологічний центр, центральну міську клінічну лікарню, першу міську клінічну лікарню. Також медичну допомогу надішлють у лікарні районних центрів: Долини, Косова, Коломиї, Городенки, Рожнятова і Надвірної.

Додамо, що лікарні Калуша Національна служба здоров’я наразі не включила до переліку лікарень для госпіталізації пацієнтів з COVID-2019.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття медзасоби

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: