Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикордонники викрили схему відправки дівчат у сексуальне рабство у Польщу (ФОТО, ВІДЕО)

Переглядів: 366

Двоє чоловіків із Прикарпаття обіцяли дівчатам хорошу роботу і відправляли у рабство закордон

Двох мешканців Івано-Франківської області підозрюють у вербуванні та продажі жінок у сексуальне рабство закордон. Чоловіки пропонували дівчатам роботу в масажних салонах у ЄС та виготовляли їм документи для виїзду, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на zaxid.net. Прикарпатці діяли спільно з двома українцями, які проживали у Польщі. Схему викрили під час спроби відправки двох дівчат закордон через пункт пропуску «Краківець» на Львівщині.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби повідомили, двоє мешканців Прикарпаття вербували дівчат у різних регіонах України, пропонуючи їм нібито високооплачувану роботу у масажних салонах закордоном. Жінок відправляли до Польщі, де двоє інших громадян України змушували дівчат надавати інтимні послуги

«Для вербування підшукувались дівчата віком до 30 років, приємної зовнішності, з неблагонадійних сімей та зі скрутним матеріальним становищем, в основному із західних областей України. Їм пропонували високі заробітки за, нібито, роботу в масажних салонах на території сусідньої країни. Крім того, організатори схеми також виготовляли українкам документи для виїзду за кордон», – йдеться у повідомленні прикордонників.

Схему викрили під час спроби перевезення двох українок до Польщі через пункт пропуску «Краківець». Правоохоронці провели обшуки вдома у мешканців Івано-Франківської області. Обом чоловікам повідомили про підозру у вчиненні за ч. 2 ст. 149 ККУ (торгівля людьми). За скоєне прикарпатцям загрожує до 12 років ув’язнення. Наразі вони перебувають під цілодобовим домашнім арештом.

 

Схожі матеріали за тегами: Держприкордонслужба сексуальне рабство

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: