Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

П’ятьом прикарпатським студентам, батьки яких постраждали в АТО/ООС, профінансують навчання з обласного бюджету

Переглядів: 422

За рахунок коштів обласного бюджету п’ятеро прикарпатських студентів, батьки яких постраждали під час проведення АТО/ООС, навчатимуться у закладах професійно-технічної або вищої освіти.

Таке рішення сьогодні, 14 грудня, прийняли на засіданні комісії щодо забезпечення безкоштовним навчанням у ПТНЗ та ВНЗ, яку очолив заступник голови обласної державної адміністрації Євген Фербей, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Зазначимо, що відшкодування на оплату навчання у період першого семестру 2020 начального року у сумі понад 44 тисячі гривень отримають студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Івано-Франківського юридичного фахового коледжу Національного університету «Одеська юридична академія», Коломийського економіко-правового фахового коледжу Київського національного торговельно-економічного університету та Національної академії внутрішніх справ.

Принагідно нагадаємо, що для того, щоб отримати кошти з обласного бюджету на оплату навчання, студентам або їхнім батькам необхідно звернутися із відповідною заявою до департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації. Окрім того, навчальні заклади, в яких вони здобувають освіту, повинні бути державної або комунальної форми власності.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття студенти навчання фінансування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: