Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Рушниця і бита. Поліцейські затримали молодика, який стріляв у знайомого

Переглядів: 801

У Болехові виник конфлікт між трьома чоловіками, який завершився стріляниною.

25 червня близько 23:30 двоє мешканців Болехова вчинили конфлікт у громадському місці щодо 22-річного знайомого, про це інформує прес-служба поліції області.

Спочатку 24-річний чоловік використав гладкоствольну рушницю, чим спричинив 22-річному болехівцю вогнепальне поранення в область стегна і передпліччя. Опісля 23-річний товариш стрільця пошкодив дерев’яною битою автомобіль потерпілого.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті щодо дій, вчинених із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прикарпатця, який вистрілив у людину, затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі поліцейські вирішують питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу судом. Іншому хулігану правоохоронці оголосять підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ, його відпустили за місцем проживання.

 

Схожі матеріали за тегами: Болехів стрілянина молодики поранення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: