Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську медперсонал затримав чоловіка, який обікрав пацієнтку перинатального центру (ФОТО)

Переглядів: 865

Вчора, 14 лютого, працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали 33-річного мешканця обласного центру, який пограбував пацієнтку перинатального центру.

Близько 17-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення з обласного перинатального центру про те, що там затримали невідомого чоловіка, котрий викрав у пацієнтки сумочку з грошима та намагався втекти, повідомляє прес-служба обласної поліції.

 На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Виявилося, що якийсь чоловік зайшов у лікарняну палату й поцупив сумочку мешканки Галицького району. Потерпіла покликала на допомогу, медичний персонал схопив зловмисника, зачинив його в операційній і утримував до приїзду правоохоронців. Поліцейські доставили зловмисника до відділку і встановили його особу.

Грабіжником виявився 33-річний франківець, стосовно якого в суді розглядаються справи щодо вчинення низки майнових злочинів. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу на період слідства. Викрадені речі поліцейські вилучили та повернули жінці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмисникові загрожує покарання — до 6 років позбавлення волі. Триває розслідування.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ медперсонал грабіжник затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: