Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську на хабарі затримали працівника перинатального центру (ФОТО)

Переглядів: 1355

У межах кримінального провадження працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області спільно зі слідчими Слідчого управління ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області задокументували факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 2000 євро старшою медсестрою одного з відділів перинатального центру в Івано-Франківську.

Зокрема, 22 травня, правоохоронці затримали медичного працівника при одержанні неправомірної вигоди, яку вона отримала від місцевої жительки за сприяння в працевлаштуванні до вказаного медичного закладу, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Наразі її затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Під час затримання жінка добровільно видала хабар.

Крім того, правоохоронці перевіряють причетність до цього кримінального правопорушення керівництво вищевказаного медичного закладу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років і конфіскацією майна.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ перинатальний центр хабар

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: