Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську патрульні затримали двох квартирних крадіїв (ФОТО)

Переглядів: 803

25 жовтня у різних мікрорайонах Івано-Франківська патрульні поліцейські затримали двох осіб, які можуть бути причетні до крадіжок з квартир.

На вулиці Хіміків власник квартири мав намір відчинити двері своїм ключем, але почув, що там хтось хазяйнує. Чоловік вирішив тримати двері та повідомив про це поліцію.

Екіпаж патрульної поліції оперативно прибув на виклик і разом з власником зайшов до квартири. Там вже нікого не застали - зловмисник утік через балкон, прихопивши з собою дві золоті обручки. Опрацьовуючи прилеглі території, патрульні по гарячих слідах затримали 40-річного злодія на подвір'ї школи, повідомляє прес-служба патрульної поліції Івано-Франківської області.

Інша подія трапилася на вулиці Сухомлинського. Пильні франківці помітили підозрілого чоловіка, який стукав у двері, і зателефонували 102.

У під`їзді патрульні затримали 40-річного франківці, який раніше уже відбув тюремне ув`язнення за крадіжки з проникненням у житло. Під час поверхневої перевірки у затриманого виявили відмички, рукавиці, блокнот з адресами і гроші. Обстеживши будинок, патрульні виявили відчинену квартиру, замок у дверях якої був зламаний.

В обох випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу. Всі обставини справ тепер з`ясовують слідчі.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ квартирні злодії затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: