Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську затримали групу злодіїв-гастролерів із Одещини (ФОТО)

Переглядів: 1121

21 листопада в Івано-Франківську оперативні працівники карного розшуку обласної поліції у співпраці з колегами Департаменту карного розшуку Національної поліції України, із залученням бійців роти поліції особливого призначення та патрульних поліцейських затримали чотирьох чоловіків, підозрюваних у вчиненні низки квартирних крадіжок на Прикарпатті.

Зловмисників поліцейські затримали на вулиці Коновальця одразу після вчинення чергової крадіжки. 21 листопада злочинна група вчинила крадіжки з двох квартир: 40-річної та 36-річного місцевих мешканців. Правопорушники шляхом пошкодження замків, проникли до помешкань потерпілих та скоїли крадіжки майна, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

З автомобіля, на якому їздили затримані, вилучили знаряддя злочину, викрадені речі та грошові кошти.

Поліцейські встановили осіб зловмисників. Це жителі Одеської області, 1974, 1986, 1985 та 1992 років народження.

До слова, троє з них у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та угонів транспортних засобів.

Уже відомо, що гастролери причетні до вчинення низки крадіжок із помешкань громадян на території Івано-Франківської області. Також затримані підозрюються у скоєнні аналогічних злочинів на території Тернопільської, Чернівецької областей.

Слідчі затримали їх у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає до шести років позбавлення волі.

Проводиться слідство.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ затримання злодії група

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: