Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську затримали жінку, яка замовила вбивство ексчоловіка-громадянина ЄС (ФОТО)

Переглядів: 774

Силовики Прикарпаття попередили замовне вбивство громадянина однієї з країн Євросоюзу, яке організувала його колишня дружина.

В ході слідчих дій встановлено, що громадянка сусідньої країни, яка навчається в одному із вищих навчальних закладів Івано-Франківська, хотіла «замовити» колишнього чоловіка через незгоду з тим, що суд визначив проживання спільної дитини з батьком, а за нею встановив сплату аліментів на утримання дитини, повідомляє поліція області.

За вчинення вбивства зловмисниця пропонувала виконавцю 4,3 тисячі доларів США. Як зазначила жінка, вбивство повинно було відбутися за кордоном, де постійно проживає її колишній чоловік, в той час, як вона знаходитиметься в Україні, щоб забезпечити собі алібі. 500 доларів із суми оплати вбивства мали становити видатки на дорогу до місця вчинення злочину в столиці іноземної держави.

Вчора, 3 лютого, правоохоронці затримали жінку і самого виконавця в Івано-Франківську, де вона передавала йому аванс в розмірі 500 доларів США.

У межах відкритого кримінального провадження за п. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України, оголошено їй про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Покарання за вказане кримінальне правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ затримання жінка замовне вбивство

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: