Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші до реанімації потрапила молода жінка з двома дітьми

Переглядів: 1442

У Калуші до реанімації потрапила молода жінка з двома дітьми

В неділю, 31 грудня, близько 5 години ранку від чергового Калуської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення бригадою швидкої допомоги доставлено 32-річну жінку та двоє її дітей 12 та 10 років.

Стан потерпілих був середньої важкості, інформує Фіртка з посиланням на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації

Попередній діагноз - отруєння чадним газом. 

30 грудня страшна трагедія трапилася в Івано-Франківську. У власній квартирі знайшли мертвими подружжя та чотирьох дітей. Ймовірно сім'я загинула від отруєння чадним газом.

За фактом загибелі сім'ї поліція почала розслідування. Про це повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області вано-Франківській області. 

30 грудня, до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що він прийшов ввечері у гості до товариша і виявив у квартирі без ознак життя господаря помешкання, його дружину та чотирьох їхніх дітей.

Більше того, за інформацією рятувальників у цьому ж будинку, тільки на другому поверсі виявили тіло 22-річної жінки.

Причина смерті встановлюється. За попередньою інформацією вона також загинула від отруєння чадним газом.

Ймовірною причиною передноворічної трагедії в будинку по вул. Січових стільців, де загинули семеро мешканців, став новий газовий котел. 

Цю версію підтвердили в міській комісії з надзвичайних ситуацій, пише Галка.

Новий котел було встановлено в квартирі сусідів загиблої родини Гордієнків. При цьому, за твердженням газовиків, котел не було належно уведено в експлуатацію.

Фото: Стик

Схожі матеріали за тегами: газ отруєння

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: