Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші шукають двох чоловіків, один з яких каменем проламав перехожому голову

Переглядів: 1140

4 січня близько 21.00 в магазині "Нива" два чоловіки чіплялись до відвідувачів, зокрема до жінок-покупців. Після цього вони вийшли на вулицю та чіплялись до перехожих. Наступними їх жертвами стали двоє хлопців, мешканців Калуша, які очікували таксі.

Про це написав у Фейсбуці Володимир Вошняк.

Хлопці намагалися уникнути сутички, але чоловіки почали лаятися та переслідувати їх. Після чого між ними виникла незначна бійка. Тоді хлопці вирішили перейти на іншу сторону зупинки, щоб уникнути продовження конфлікту. Але один із нападників перебіг дорогу і двічі вдарив одного із хлопців каменем по голові. Цими ударами він розтрощив лобну кістку хлопця і  втік.

Інформацію “Репортеру” підтвердили в головному управлінні нацполіції області. Про потерпілого повідомив черговий лікар 5 січня.

Наразі ведеться слідство, нападників розшукує поліція. Відкрито кримінальну справу за статтею 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності, – карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до одного року, чи арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Якщо хтось має інформацію про цю подію, в поліції просять повідомити за телефоном 102.

Прикмети нападників:

  • Ріст 180 см, повнуватий, 35-40 років, з короткою стрижкою, обличчя овальне. Саме цей чоловік наносив удари.
  • Ріст 190 см, худорлявий, 35-40 років, темне обличчя, середньої довжини чорне волосся, був одягнений у темну куртку.

 

Схожі матеріали за тегами: розшук поліція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: