Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У коломийській «десятці» знову втрати: на Сході загинув житель Чернівців (ФОТО)

Переглядів: 457

Знову сумна і страшна звістка. Вона прийшла у Буковинський край. 13 квітня 2021 року в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок осколкового поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни загинув Олексій Мамчій із Чернівців.

Про це повідомляє оперативне командування «Захід», передає «Калуш ФМ».

Старший солдат Олексій Мамчій проходив військову службу на посаді старшого водія зенітно-ракетного відділення в 10-ій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс». Для родини це вже друга втрата цієї війни. Брат Олексія, Станіслав Мамчій, Герой російсько-української війни загинув при виконанні бойового завдання у 2016 році.

Командування та весь особовий склад оперативного командування «Захід» у  глибокій скорботі висловлює щирі і глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

«Розділяємо неймовірний біль втрати, сумуємо разом з вами. Слава та вічна пам'ять Герою. Не забудемо. Не пробачимо», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що 26 березня поблизу селища Шуми Донецької області внаслідок обстрілів російських військ загинув калушанин Сергій Барнич, який був військовослужбовцем 10-ої гірсько-штурмової бригади.

 

Схожі матеріали за тегами: ООС Едельвейс загибель солдат Чернівці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: