Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Копанках встановили контейнери для збору відходів для індивідуальних господарств

Переглядів: 381

Ємності для збору сміття планують встановити і в районі багатоквартирних житлових будинків у с.Копанки

ТзОВ «Еко-Прикарпаття», виконуючи свої зобов’язання, в Копанківському старостинському окрузі завершили перший етап розподілу контейнерів для збору відходів для індивідуальних господарств. Це село є другим у нашій громаді, де підприємство проводить такі заходи.

А на черговість, як пояснювали екоприкарпатці, впливає загальний рівень проплат споживачів за надані послуги з вивезення сміття серед старостинських округів, інформує «Калуш ФМ» з посилананням на Facebook-сторінку Калуського міського голови Андрія Найди.

Загалом мешканці з 28 вулиць села Копанок за договорами відповідального зберігання отримали понад 250 сміттєвих контейнерів.

Невдовзі ТзОВ «Еко-Прикарпаття» ще планує встановити ємності для збору сміття в районі багатоквартирних житлових будинків у с.Копанки.

«Є в планах підприємства продовження цієї доброї ініціативи по всіх наших селах. Дуже сподіваємося, що мешканці нашої громади все більше будуть задоволені від якості надання цих послуг, які, крім вивільнення від сміття наших осель, садиб, територій, мають ще й важливу екологічну функцію», – написав Андрій Найда.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: