Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У новорічну ніч на Прикарпатті порядок охоронятимуть близько 250 поліцейських

Переглядів: 441

Поліцейські Івано-Франківщини у новорічну ніч працюватимуть у посиленому режимі. Особлива увага правоохоронців буде зосереджена на місцях святкування та відпочинку громадян, поблизу новорічних ялинок в населених пунктах.

У ніч із 31 грудня на 1 січня на території Івано-Франківської області до охорони публічної безпеки мешканців та гостей краю задіяно 242 правоохоронці. Крім того, до патрулювань залучать 40 військовослужбовців та 80 представників громадських формувань, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Нагляд за дорожнім рухом на автошляхах Прикарпаття здійснюватимуть 62 групи реагування патрульної поліції. Також буде залучено дві вибухотехнічні групи з кінологами.

В обласній поліції працюватиме в цілодобовому режимі ситуаційний центр,  який відстежуватиме ситуацію для забезпечення публічної безпеки та порядку, а також  координуватиме  роботу усіх підрозділів.

Поліція Івано-Франківщини закликає громадян бути взаємовічливими, дотримуватись загальноприйнятих норм поведінки та правил безпеки дорожнього руху.

«Під час святкування Нового року не забувайте про карантинні обмеження, використовуйте засоби індивідуального захисту та дотримуйтесь соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку» – закликають поліцейські.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція новорічна ніч охорона

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: