Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Поляниці горів ресторан, у Вишкові – стодола

Переглядів: 1051

Минулої доби вогнеборці ліквідували на Прикарпатті п’ять пожеж.

Так, 14 листопада о 17:21 виникла пожежа недіючої житлової будівлі в Болехові на вулиці Довжанській. Вогонь пошкодив стіну будівлі, знищив побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

А о 17:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що виникла пожежа в ресторані «Фомич» в селі Поляниця Яремчанської міської ради, повідомляє управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

До місця виклику негайно направили вогнеборців. Як з’ясувалося, горіла покрівля та мансардний поверх будівлі ресторану. О 19:25 пожежу локалізували, а о 20:24 – ліквідували. Вогонь пошкодив покрівлю та мансардне приміщення на площі 225 м кв. Ресторан, а також 3 поряд розташовані будівлі готельно-відпочинкового комплексу «Фомич» вдалося врятувати. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі

О 19:47 вогнеборцям також довелося ліквідовувати пожежу в кімнаті житлового будинку в селищі Рожнятів на вулиці 8 Березня. Вогонь пошкодив підлогу, стіни та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ще дві пожежі трапилися після півночі.

В 00:29 виникла пожежа в приміщенні кухні квартири на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в Івано-Франківську на вулиці Набережній. Вогонь знищив матрац. Попередня причина виникнення загорання - необережне поводження з вогнем власника квартири.

А 15 листопада o 02:00 горів господарський комплекс в селі Вишків Долинського району. Тут вогонь знищив стодолу, покрівлю та перекриття над стайнею і літньою кухнею, 2 тонни сіна, господарський інвентар та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття пожежі ресторан стодола

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: