Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В області розслідуватимуть випадки професійного захворювання медиків на COVID-19

Переглядів: 713

4 серпня відбулася нарада з керівниками лікувальних закладів області щодо розслідування гострого професійного захворювання COVID-19.

В обговоренні взяли участь в. о директора ДОЗ ОДА Володимир Дзьомбак, начальник управління охорони здоров’я м. Івано-Франківська Марія Бойко, спеціаліст Івано-Франківського обласного центру громадського здоров’я Алла Зубань, начальник відділу профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Івано-Франківській області Василь Соф’як, повідомляє пресслужба ОДА.

Присутні обговорили випадки гострих професійних захворювань та процедуру їх розслідування в закладах охорони здоров’я. Вони ще раз нагадали алгоритм дій при лабораторно підтвердженому ПЛР тесті та захворюваності на COVID-19 в медичного працівника. Крім того, учасники наради проаналізували висновки головного експерта з спеціальності «Професійна патологія» щодо встановлення остаточного діагнозу та зв’язку захворювання з впливом шкідливих і небезпечних факторів.

До слова, станом на сьогодні в області на COVID-19 захворіло 630 медичних працівників, серед яких – 228 лікарів, 304 – середній медперсонал, 98 – молодший медичний персонал та 77 немедичних працівників медзакладів.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: