Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В області впродовж доби коронавірус підтвердився у 12 дітей

Переглядів: 646

На Прикарпатті щоденно зростає кількість хворих на коронавірус.

Упродовж минулої доби недугу виявлено у 325 жителів області, зокрема, й у 12 дітей шкільного віку. Найбільше інфікованих в Івано-Франківську, Коломийському, Тисменицькому та Тлумацькому районах, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

За словами головного санітарного лікаря Івано-Франківщини Руслана Савчука, на сьогодні 104 пацієнти перебувають у реанімаційних відділеннях, 48 підключені до апаратів ШВЛ. Зайнятість ліжкомісць у закладах охорони здоров’я складає 66,2 відсотка. Смертність коливається на рівні 2,2 відсотка. 754 ліжка (41%) забезпечено подачею кисню. Невдовзі заплановано проведення кисневих магістралей ще до 120 ліжок.

«Оскільки ситуація із поширенням коронавірусу є вкрай складною, пріоритетним завданням для області залишається забезпечення подачі кисню до ліжок, на яких перебувають хворі на коронавірус, – наголосив під час наради з керівниками структурних підрозділів ОДА та головами РДА голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів.Потреба у великій кількості ліжок із киснем – це виклик для всієї галузі охорони здоров’я області і ми зобов’язані його прийняти та забезпечити хворих усім необхідним».

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ковід діти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: