Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вчитель калуської школи №10-ліцею - серед переможців конкурсу «Учитель року-2018»

Переглядів: 1468

16 березня в Івано-Франківську підбили підсумки XXIII обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018».

Урочистості відбулись в актовому залі Івано-Франківської ЗОШ №15, повідомляє «Фіртка».

Переможців конкурсу визначали у чотирьох номінаціях: "Українська мова та література" , "Німецька мова", "Фізика" та "Фізична культура". Загалом в конкурсі брали участь 69 переможців із 14 районів, 5 міст області та двох ОТГ.

Як зазначила член журі в номінації "Українська мова та література" Ольга Слоньовська, конкурс проводять для підвищення креативності та успішності вчителів області.

"З кожним роком вчителі кращі, обізнаніші і цікавіші, незважаючи навіть на вік. Щоб взяти участь у конкурсі треба було представити свої роботи, теорію предмету, практичні навики - це все забирає багато часу", - каже Слоньовська.

Цьогоріч високою результативністю відзначились вчителі Калуша - один переможець та три лауреати, Івано-Франківська - один переможець та два лауреати, Косівського району - один переможець, Фізико-технічного ліцею-інтернату - один переможець.

Почесними дипломами нагородили Главача Романа, вчителя фізики Фізико-технічного ліцею-інтернату, Кецмур Ольгу - вчителя української мови і літератури Калуського навчально-виховного комплексу ЗОШ №10-ліцей, Шаврин Наталію - вчителя німецької мови ЗОШ №5 м. Івано-Франківська, Абрам'юка Віталія - вчителя фізкультури Яблунівської ЗОШ.

Усім учасникам конкурсу "Учитель року-2018" вручили дипломи та грошові премії департаменту освіти, науки та молодіжної політики ІФ ОДА.

З 21 по 28 квітня переможці в чотирьох номінаціях представлятимуть Прикарпаття в Рівному - номінація "Німецька мова", Луцьку - "Українська мова і література", Запоріжжі - "Фізична культура" та в Івано-Франківську - "Фізика".

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття вчитель року

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: