Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вибух у Карпатах: розповідь одного з туристів

Переглядів: 348

Як уже повідомлялося, вчора в горах на Рахівщині стався вибух, унаслідок чого двоє туристів загинули, ще п’ятеро госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню важкості та контузіями.

У соцмережі Facebook Orest Malysh, який був серед туристів, написав наступне: «Ми були в горах з друзями. Нас було 10 дорослих і 2 діток наших. Розпалили вогонь на горі на місці, де раніше палили його до нас. Зварили їсти і сиділи грілись біля вогню. Дітей вклали спати. Десь за 1,5 год. вирішив дров назбирати і пішов за ними. В цей момент стався вибух на місці вогнища. Що саме вибухнуло – ми не знаємо.

Факти: 2 хлопців померли, 4 дівчат з різними опіками і рваними ранами, 1 хлопець з дрібними порізами. 3 хлопців у порядку без ран (усі були в різних сторонах за дровами.) З дітьми все добре, вони були далеко. Дівчата – в обласній лікарні в Івано-Франківську. Дружина в найважчому стані і зараз на операції. Будь ласка, не розповсюджуйте неправдиву інформацію. Це все, що я знаю на даний момент. Будемо вдячні за молитовну підтримку. Всі відписати і відповісти на дзвінки не можу. Дякую за розуміння».

Після операції Orest Malysh написав: «Операція закінчилась. Лікарі (герої!!!) склали руку з того деформованого матеріалу, який до того називався рукою. Як рука буде себе вести і чи приживеться – поки незрозуміло. На одне око повинна бачити. На інше, на жаль, уже ні… Найближчі дві доби мали б показати, чи Маринка з цим усім справиться».

Схожі матеріали за тегами: Карпати вибух

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: