Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Від платників акцизного податку прикарпатські громади щомісяця отримують понад 15 мільйонів гривень

Переглядів: 454

З початку року прикарпатські продавці з реалізації підакцизної продукції сплатили 91,8 мільйона гривень акцизного податку. Відповідно середньомісячні надходження платежу у 2019 році складають 13 мільйонів гривень.

Про це повідомили в головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Найбільшими платниками акцизного податку з реалізації підакцизної продукції стали суб’єкти господарювання міста Івано-Франківська – 44,8 млн грн, Калуського району – 10,7 млн грн, Коломийського району – 10,5 млн грн, міста Яремче – 5 млн грн та Долинського району – 2,7 млн гривень.

Крім того, від платників акцизного податку, за сім місяців поточного року до місцевих бюджетів надійшло 16,3 млн грн (в середньому 2,3 млн грн в місяць) плати за ліценції за торгівлю підакцизною продукцією та її зберігання. Зокрема, надійшло 12,1 млн грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, 2,8 млн грн – на право здійснення оптової торгівлі алкогольними напоями, 1 млн грн – на право здійснення оптової торгівлі тютюновими виробами, 0,39 млн грн плати на право роздрібної торгівлі пальним та 0,02 млн грн за ліцензії на право зберігання пального.

Загалом, станом на 1 серпня суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність на території Івано-Франківської області отримали 2949 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 25 ліцензій на право оптової торгівлі алкогольними напоями, 2241 ліцензію на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, 195 – на право роздрібної торгівлі пальним та 26 ліцензій на зберігання пального.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття акцизний податок надходження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: