Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Водій, який наїхав у Франківську на пішохода і втік, прийшов до поліції з повинною (ФОТО)

Переглядів: 936

За фактом аварії, яка трапилася в Івано-Франківську, відкрито кримінальне провадження і встановлюються всі обставини події. Потерпілий - у лікарні.

ДТП трапилася 4 березня на вул. Довженка о 16:50. Встановлено, що водій автомобіля BMW на пішохідному переході вчинив наїзд на 30-річного мешканця Галицького району і, не зупинившись, не надавши допомогу потерпілому, втік з місця події, повідомляє поліція області.

Поліцейські негайно прибули на місце події та розпочали пошуки вказаного автомобіля та водія-втікача. Потерпілого медики доставлено при свідомості у медзаклад.

Для з’ясування обставин ДТП та розшуку автомобіля за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали свідків ДТП, переглянули записи відеокамер поблизу місця події та здійснили низку оперативних заходів для встановлення особи порушника і його місцезнаходження.

Поліцейським вдалося оперативно встановити дані автомобіля, причетного до ДТП, і його власника. Йшлося про 25-річного місцевого мешканця. Над ранок винуватець аварії сам прийшов до міського відділу поліції і зізнався у скоєному. Пояснив, що налякався, тому й втік, залишивши автомобіль у лісі в с. Черніїв.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Наразі вирішується питання про повідомлення підозри водію. Триває досудове розслідування.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ ДТП водій-втікач зізнання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: