Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Юні художники з Косівщини створили 13 мотивуючих прапорів для військових (ФОТО, ВІДЕО)

Переглядів: 408

На Прикарпатті у Косівському центрі дитячої творчості створили 13 мотивуючих патріотичних прапорів. На кожному – символічний малюнок. Кажуть, надихнулися ідеєю з міста Олександрії.

Про це повідомила практична психологиня Центру Оксана Соколюк, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на НТК.

«Наші викладачі та вихованці спільно зі студентами та викладачами Косівського коледжу декоративно-прикладного мистецтва плідно попрацювали і створили цілу серію надихаючих прапорів. Їх є 13. Вони різного спрямування, на різні смаки й уподобання, з різними ідеями – від найпростіших дитячих до величних історичних і філософських», – розповідає Оксана Соколюк.

Волонтери дуже очікують на відгук краян та зазначають, кожен має можливість викупити один із цих прапорів.

«Отримані кошти підуть на підтримку нашого волонтерського центру Прихисток душі, а прапори помандрують до тих, хто їх найбільше потребують – до наших хлопців-захисників», – зазначає Оксана Соколюк.

«Ці прапори надихаючі і мотивуючі. Діти і ми, педагоги, наші волонтери щиро віримо, що затра настане той переможний світанок і Україна буде жити. Адже, як написано на одному з прапорів: тримайся, моя рідна Україно, хоч зранена, хоч зболена – живи!», – додає художниця Людмила Харук.

Про організацію благодійного аукціону педагоги Центру обіцяють поінформувати на сторінці Косівського центру дитячої творчості у соцмережі Facebook.

 

Схожі матеріали за тегами: Косів ЦДТ прапори

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: