Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З Прикарпаття видворять іноземця-рецидивіста, який відбув семирічне ув’язнення за вчинення розбою та грабежів

Переглядів: 588

Працівники міграційної служби Прикарпаття у взаємодії з оперативниками відділу «К» УСБУ в Івано-Франківській області здійснюють заходи з забезпечення виконання рішення суду про примусове видворення за межі України 46-річного громадянина Республіки Грузія.

Суд повною мірою задовольнив позовні вимоги УДМС в області про примусове видворення з України іноземного громадянина, котрий може негативно впливати на криміногенну ситуацію, загрожувати національній безпеці та публічному порядку, повідомляє Управління ДМС в Івано-Франківській області.

Слід зауважити, що депортації підлягає чоловік з чималим кримінальним минулим. За плечима цього іноземця декілька засуджень до позбавлення волі і відбування покарання у в’язницях у Польщі, Німеччині і Російській Федерації. Днями він звільнився з виправної колонії на території Івано-Франківщини, де відбував семирічне ув’язнення за вчинення розбою та грабежів у столиці України.

На сьогодні громадянин Грузії перебуває у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно знаходяться на території України. Процедура примусового видворення передбачає, що іноземця доправлять до кордону у супроводі працівників міграційної служби і правоохоронців. Відповідно до рішення суду 46-річному іноземцеві буде заборонено відвідувати Україну найближчих 5 років.

У цьому році в Івано-Франківській області виявили понад 70 неврегульованих мігрантів, які перебували в Україні з порушенням міграційного законодавства. Щодо півсотні з них прийнято рішення про добровільне чи примусове повернення до країн походження, а в окремих випадках – про примусове видворення з України.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: