Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За минулу добу на Прикарпатті в автопригодах травмувалися пішохід, водій і пасажир (ФОТО)

Переглядів: 1184

Погіршення погодних умов значно ускладнило рух автотранспорту. Вчора у дорожньо-транспортних пригодах, які трапилися у Тисменицькому та Коломийському районах, потерпіли пішохід, пасажир та водій. За висновками проведеного медосвідчення водії були тверезими.

За інформацією сектору комунікації поліції області, одна з ДТП  трапилася близько 15.00 у с. Ямниця. 34-річний водій автівки «Мерседес Віто», житель обласного центру, рухаючись у напрямку Галича, виїхав на смугу попутного руху, де зіткнувся із автомобілем «Део Ланос» під керуванням 37-річного бурштинця. Внаслідок аварії отримав травми однорічний хлопчик – пасажир «Део Ланос».  Його доставили до медичного закладу, де діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Ще одна аварія трапилася близько 20.35  у Тисмениці. 36-річний франківчанин, який керував автомобілем «Хюндай Акцент», не вибравши безпечної швидкості руху та не оцінивши складну дорожню обстановку, допустив занос автомобіля на зустрічну смугу руху. У результаті автівка зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом «Мерседес-Бенц 611», яким керував 60-річний житель одного з сіл поблизу Івано-Франківська. Водія легковика із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм правої ноги доставили до лікарні.

А ввечері, 8 лютого, близько 22.00 ще одна ДТП трапилася у с. Глибока Коломийського району. Водій мікроавтобуса «Богдан А-09202, здійснюючи нерегулярні перевезення, в умовах поганої видимості через снігопад наїхав на 65-річну жительку села, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. У результаті  жінку госпіталізували в Коломийську ЦРЛ із діагнозом: перелом лівої стегнової кістки, струс головного мозку.

За усіма випадками дорожніх пригод проводяться перевірки.

Поліція закликає водіїв та пішоходів бути максимально уважними на дорогах.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ДТП Травми

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: