Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Заражений пліснявою. Прикарпатців попереджають про небезпечний спред

Переглядів: 785

Прикарпатців та операторів ринку харчових продуктів попереджають, що виявлена невідповідність харчової продукції у спредах з Данії.

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) стосовно виявлення зараження пліснявою органічної суміші рослинного походження (спред) з Королівство Данія (виробник: Gronvang Food Аps. Vejen; вантажовідправник: Naturli Food F/S. Veje), що імпортувалась в Україну (отримувач: ТОВ «Сільпо Фуд»).

«Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», - йдеться у повідомленні.

У разі виявлення вказаного харчового продукту просять повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертатися до територіальних управлінь.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття спред небезпечний попередження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: