Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Зеленський представив нового голову Івано-Франківської ОДА (фото)

Переглядів: 1067

Сьогодні на Прикарпатті з робочим візитом перебуває Президент України Володимир Зеленський.

Вранці Гарант прибув до Івано-Франківського аеропорту, де одразу провів нараду, повідомляє «Фіртка».

Зараз Володимир Зеленський перебуває у стінах обласної державної адміністрації, де відбувається офіційне представлення нового очільника області, - Дениса Шмигаля, який до цього працював директором ДТЕК Бурштинська ТЕС.

Денис Шмигаль наголосив, що першими кроками стануть вирішення питань ремонту доріг, екології, зокрема стихійних сміттєзвалищ та найголовніше - вирішення проблем завершення децентралізації.

"Забудьте про корупційну систему управління в державі. Такого більше не буде. Ми побудуємо європейську систему правління", - наголосив Шмигаль.

У планах президента і нарада біля зруйнованого моста в селі Довге-Калуське. Йтиметься про відновлення доріг і переправ після негоди, яка пронеслася Прикарпаттям у травні. 

Довідка:

Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 року в місті Львові. Був начальником головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА з 2009 до 2011 року. З 2012 року працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики Львівської ОДА.

Згодом очолив департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА. З цієї посади його звільнено 30 грудня 2013 року. Після цього Шмигаль став заступником начальника ГУ Міндоходів Львівщини.

У січні 2018 року Денис Шмигаль став директором ДТЕК Бурштинської ТЕС. Денис Шмигаль змінив на посаді директора Андрія Шувара, який потрапив у ДТП.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ президент візит голова ОДА

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: