Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Зіпсуті бюлетені і агітація. Масштабних порушень під час виборів на Прикарпатті не було - ОПОРА

Переглядів: 851

Правоохоронці і громадянська організація провели прес-конференцію на тему «Перші підсумки дня голосування на Івано-Франківщині».

Як зазначив начальник Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області Володимир Голубош: «Правоохоронці продовжують працювати у посиленому режимі. На Прикарпатті всі виборчі дільниці відкрилися і закрилися вчасно та без порушень».

31 березня поліція отримала 25 повідомлень про порушення. 11 порушень з 25-ти зафіксовано в Івано-Франківську, інші в Коломийському, Надвірнянському, Тисменицькому та інших районах області, серед яких – агітація, два повідомлення про підкуп виборців і розголошення таємниці голосування, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

 «Наразі триває перевірка по вказаних повідомленнях та  в разі встановлення фактів порушень будуть прийняті законні міри», – повідомив Володимир Голубош.

Також очільник прикарпатської поліції додав, що  створено Ситуаційний центр оперативного управління нарядами поліції та моніторингу ситуації на місцях для належного реагування на звернення та заяви громадян, який  працює й надалі. Також працювали додаткові слідчо-оперативні групи та  вибухотехніки,  повідомлень про замінування дільниці не було. Зокрема, було повідомлення про замінування Надвірнянського відділу поліції. «Мінер» вирішив перевірити  готовність  та  роботу поліцейських. Наразі чоловіка затримано та він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Координатор ОПОРИ Богдан Морикіт розповів, що масштабних порушень в області не було зафіксовано, одне з найбільших порушень у роботі ДВК – 690 зіпсованих бюлетенів позначкою «вибув» на виборчій дільниці у с. Князівське Рожнятівського району.

Схожі матеріали за тегами: Вибори Прикарпаття порушення ОПОРА

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: