Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Зупиняли з пострілами: десятьох мешканців Буковини та Прикарпаття затримали за спробу порушення кордону (ФОТО)

Переглядів: 449

На Буковині, у двох випадках, прикордонники затримали 10-х українців, які намагалися у незаконний спосіб перетнути україно-румунський кордон. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, інформує «Калуш ФМ».

Зокрема вдень 2 серпня групу з восьми чоловіків виявили після спрацювання сигнального пристрою. Невідомі рухалися в бік кордону. З появою прикордонників чоловіки намагалися втекти. Для зупинки правопорушників прикордонний наряд був змушений здійснити декілька попереджувальних пострілів вгору. Як з часом з’ясувалося, затримані – мешканці Чернівецької та Івано-Франківської областей віком від 25 до 39 років.

Також цього ж дня, надвечір, прикордонники відділу «Порубне» затримали ще двох мешканців Чернівецької області, які хотіли незаконно потрапити до Румунії. Усіх правопорушників доставили до прикордонного підрозділу для притягнення до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: