Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Брошнів-Осаді на День селища виступали Сергій Лазановський і гурт «Kalush» (ФОТО)

Переглядів: 291

Щороку, у третю неділю вересня, у Брошнів-Осаді відзначають День селища. Цього ж дня своє професійне свято відзначають і працівники лісу. Таке «подвійне» святкування зумовлене тим, що у Брошнів-Осаді праця лісівника особливо в пошані. Тут розташовані потужні деревообробні підприємства, де працюють багато мешканців селища.

Незважаючи на прохолоду вересневої днини, мешканці славного селища і гості громади зібралися на площі як велика єдина родина. Настрій у всіх був чудовий, в повітрі віяла святкова атмосфера. Розпочалася офіційна частина концертною програмою за участю творчих колективів громади.

Із теплими словами вітань до мешканців Брошнів-Осади звернулася перша заступниця голови Калуської РДА Оксана Канюка, яка  привітала присутніх зі святом, побажала усім міцного здоров’я, миру, щастя, добробуту у домівках та в родинах, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської РДА.

Цього вечора своє мистецтво дарували Івано-Франківський національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю «Гуцулія», переможець 11 сезону шоу «Голос країни» Сергій Лазановський, 7 TEEN’S, співачка TAYNA, заслужена артистка України Наталія Шевченко, шоу-мен Місько Батяр і реп-гурт «Kalush». Закінчилось свято феєрверком та запальною дискотекою під відкритим небом.

Чудова родинна атмосфера, веселі дитячі розваги та яскрава концертна програма – все це подарувало мешканцям та гостям селища незабутні позитивні враження.

Схожі матеріали за тегами: Брошнів-Осада День селища святкування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: