Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші дозволили відновити роботу кінозалів, бібліотек і атракціонів у парку

Переглядів: 865

2 липня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Калуської міської ради, під час якого прийняли рішення про чергові пом’якшення карантинних обмежень на території Калуської міської об’єднаної територіальної громади.

За словами міського голови Ігоря Матвійчука, на даний момент на Калущині ситуація із захворюваністю на коронавірус є стабільною.

Тож це дало можливість Калушу ввести чергові карантинні послаблення.

Зокрема, за рішенням комісії з 4 липня дозволили відновити роботу кінозалів. Відтак кінозал «Час кіно» в ПК «Мінерал» тепер зможе приймати відвідувачів, щоправда, дотримуючись протиепідемічних вимог: приймати до 50 осіб одночасно, проводити вологу дезінфекцію та здійснювати температурний скринінг.

Також з 4 липня на території Калуської міської ОТГ можуть відновити роботу бібліотеки та атракціони у парку культури і відпочинку.

Закладам громадського харчування на території Калуської міської ОТГ не заборонено проводити масові святкування, але з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Додамо, що Регіональна комісія з питань ТЕБ і НС, враховуючи ситуацію в області загалом, 30 червня прийняла рішення про заборону на території області проведення масових заходів (весілля, дні народжень, хрестини, поминальні обіди тощо) в закладах громадського харчування всередині приміщень за участю більше 10 осіб до 31 липня.

За рішенням міської комісії Калуська філія обласного лабораторного центру проводитиме щоденний моніторинг епідемічної ситуації і при її ускладненні карантинні обмеження можуть посилюватися.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш кінозали робота відновлення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: