Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші надають одноразову допомогу особам, звільненим з місць позбавлення волі

Переглядів: 662

Особи, звільнені з місць позбавлення волі, мають право на звернення за одноразовою грошовою допомогою протягом шести місяців з дня звільнення.

Про це повідомляє спостережна комісія виконавчого комітету Калуської міськради.

Допомога особам, звільним з місць позбавлення волі, які є жителями Калуша та населених пунктів, на які поширюються повноваження Калуської міської ради, надається відповідно до рішення виконавчого комітету Калуської міської ради від 28.01.2020 №9 «Про Порядок надання одноразових грошових допомог».

Грошова допомога виплачується за рахунок коштів міського бюджету одноразово в розмірі до 1000 грн при наявності довідки про звільнення.

Особі, яка хоче отримати таку допомогу, необхідно надати до загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради (м. Калуш, вул.Франка,1) заяву на ім’я міського голови, копію паспорта – 1,2,11 сторінки, копію ідентифікаційного коду, згоду на обробку персональних даних, за наявності – банківський рахунок.

За отриманням консультацій можна звернутися до управління соціального захисту населення міської ради (м. Калуш, вул.Євшана,9, тел.6-05-66, каб.111).

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш допомога звільнені позбавлення волі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: