Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Волині будують водогони з калуських труб

Переглядів: 1151

На території Боратинської сільської ОТГ Волинської області два старовинні села Боратин та Рованці, що розташовані на високому лівому березі річки Стир, невдовзі отримують сучасні водопровідні мережі із труб калуського виробництва.

Старі водогони в цих населених пунктах, які вже вичерпали свої експлуатаційні можливості й не могли транспортувати воду в повному обсязі та якісно, новостворена об’єднана територіальна громада вирішила надалі не ремонтувати, а прокласти нові з сучасних полімерних труб. Для цього було обрано труби з полівінілхлориду для напірного водопостачання діаметром 225 і 160 мм виробництва ТОВ «Калуський трубний завод», повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Поставку трубної продукції з Калуша на будівельні майданчики в селах Боратин та Рованці забезпечив Рівненський регіональний структурний підрозділ ТД «Євротрубпласт». А для виконання робіт з прокладання нових водогонів замовник влітку цього року залучив підрядну будівельну компанію «СТИР-АГРОБУД».

Варто також сказати, що розтрубна конструкція ПВХ-труб виробництва Калуського трубного заводу дозволяє монтувати трубопроводи без використання зварювальної техніки. Це суттєво скорочує тривалість робіт і зменшує загальну вартість проектів.

Схожі матеріали за тегами: Волинь водогін труби Калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: