Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У деяких регіонах можуть посилити карантинні обмеження

Переглядів: 1316

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що у разі збільшення кількості хворих на COVID-19, у певних регіонах будуть вводити нові обмеження.

Про це міністр охорони здоров’я повідомив під час брифінгу 19 червня, інформує «УП».

«Ми будемо реагувати. Ми будемо ініціювати жорсткий контроль щодо дотримання тими чи іншими закладами вимог карантину. А саме, транспорт, яким люди користуються без масок. Мова йде про деякі супермаркети, у яких перестали дотримуватися соціальної дистанції і не користуються масками.

Ми вважаємо, що мають вводитися жорсткі обмеження в певних регіонах умовах адаптивного карантину. Насамперед, я говорю про обмеження роботи певних закладів, наприклад, нічних клубів.

Ми будемо ініціювати скликання регіональних комісії ТЕБ і НС для того, щоб вони вводили обмеження», - зазначив Степанов.

За словами Степанова, в лікарнях збільшується кількість госпіталізованих, зростає заповненість ліжок.

Нагадаємо, за добу 18 червня коронавірус знову діагностували у рекордно великої кількості українців – 921 новий випадок, 19 хворих померли.

Найбільше хворих за добу зафіксували у Львівській - 142, Рівненській - 121, Закарпатській – 78 та Чернівецькій областях  - 76, а також в Києві - 92.

Загалом в Україні підтверджено 34 984 випадки COVID-19, з них 16 033 одужали, 985 померли.

 

Схожі матеріали за тегами: Україна регіони ковід обмеження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: