Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Україні прогнозують аномальну кількість кандидатів у президенти

Переглядів: 1270

У громадській організації «Комітет виборців України» кажуть про аномально високу кількість ймовірних кандидатів у президенти.

Про це заявив генеральний директор КВУ Олексій Кошель на міжнародній конференції "Гроші в політиці: як політичні партії готуються до виборів", повідомляє «Українська правда».

«Станом на сьогодні вже 28 політиків заявили про свої наміри брати участь у президентській виборчій кампанії, такої активності в українській історії ще не було. Ми маємо надзвичайно аномально високу активність кандидатів в президенти», – розповів Кошель.

Він підкреслив, що мова йде лише про тих потенційних кандидатів, які заявляли про свої наміри взяти участь у виборах, або про тих, про які заявляли лідери політичних партій.

За прогнозами Кошель, Україну очікує надзвичайно гаряча президентська виборча кампанія, яка де-факто вже стартувала і продовжується кілька тижнів.

Очільник КВУ пов’язує активність потенційних кандидатів в президенти з парламентськими виборами, проведення яких заплановано на осінь 2019 року.

«Є спокуса обміняти навіть свій невеликий рейтинг, невисокий результат обміняти на прохідне місце в списку, або створити базу для участі своєї політичної сили в парламентських виборах», – вважає Кошель.

Проведення чергових виборів президента заплановано на весну 2019 року, нардепів – на осінь 2019 року.

 

Схожі матеріали за тегами: Україна кандидати президенти кількість

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: