Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вступ-2022: сьогодні останній день, щоб обрати місто для складання мультитесту

Переглядів: 676

Сьогодні завершується другий етап підтвердження участі в основній сесії національного мультипредметного тестування (НМТ). Про це повідомив міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на УНН.

На другому етапі потенційні учасники, які підтвердили бажання складати НМТ з 20 травня до 7 червня, мають остаточно визначитися з населеним пунктом, де їм буде зручно проходити тестування.

Завантажити запрошення-перепустку можна буде після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ (після 12 липня). У ньому буде зазначено дату, час і місце проходження основної сесії.

Станом на зараз другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ пройшли понад 203 тис. учасників.

Бажання складати НМТ у тимчасових екзаменаційних центрах, створених в Україні, підтвердили майже 179 тис. осіб, а за кордоном – понад 24 тис.

Основна сесія НМТ відбуватиметься у 21 області України і місті Києві та містах 23 країн. У додаткову сесію учасники зможуть скласти тестування також у США (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, та м. Сакраменто, штат Каліфорнія), Німеччині (м. Берлін), Фінляндії (м. Гельсінкі) й Люксембурзі (м. Люксембург), Словенії (м. Марібор), Швейцарії (м. Берн).

Схожі матеріали за тегами: НМТ другий етап завершення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: