Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Виконком визначив коефіцієнт завантаженості паркувальних майданчиків в Калуші

Переглядів: 376

Сьогодні, 25 січня, на засіданні виконавчого комітету Калуської міськради розглянули питання про визначення коефіцієнта завантаженості паркувальних майданчиків для платного паркування транспортних засобів в м. Калуші.

Начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський, який доповідав з даного питання, зазначив, що підготовці даного рішення передувала робота групи з моніторингу завантаженості паркувальних майданчиків у місті.  Зокрема, моніторингова група, яка працювала впродовж 6 днів, визначила, що завантаженість майданчиків транспортними засобами залежить від розташування паркувального майданчика, часу доби та режиму роботи об’єктів, біля яких він розташований. Тож для формування тарифів вирішили взяти середній коефіцієнт завантаженості на рівні 0,5. Відповідно цей коефіцієнт впливатиме на розрахунок тарифу на паркування ТЗ, інформує "Калуш ФМ".

Також робоча група визначила місця для встановлення паркувальних автоматів та  інших платіжних інструментів на майданчиках для платного паркування транспортних засобів в Калуші, зокрема планують встановити 7 паркувальних автоматів для розрахунку за паркування в готівковій формі та 9 платіжних інструментів (інформаційних стендів з QR-кодами) для розрахунку за паркування в безготівковій формі.

І хоча у членів виконкому було чимало запитань, проте більшість з них стосувалася плати за паркування, яка наразі ще не розглядається. Прийняття коефіцієнта завантаженості – це лише перший крок. Відтак будуть проводитись розрахунки за паркування транспорту.

За словами заступника міського голови Богдана Білецького, дане рішення приймається з метою наведення порядку в паркуванні, до якого йтимуть покроково.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш паркувальні майданчика коефіцієнт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: